search

Sunday, January 24, 2016

RINDU FAMILY, NAK BALIK RUMAH !


*gambar tak diiktiraf daripada google*


okay, nak balik, dah tak tahan dah , rindu dengan ibu abah akak adik abang ! 

hari tu, abah call tetiba. emmm, tak tahu kenapa abah call. oh rupanya Abah kerja kat luar kawasan ! *ala, omputih cakap out station*

okay, lepas tu ibu bagi gambar, cakap toilet atas dah siap. wuuuuu
toilet dah macam kolam renang aku tengok. sebab warna biru. yelah, abah aku suka warna biru, 
bak kata ibu "WARNA FAVOURITE LAKI AKU TU"

haha, okay mummy !

lepastu, akak message :

"bila nak balik?"
"aku nak tengok HINDUSTAN tak ada kawan"
"nak cari pelamin, nak berangan sekejap bla,.. blaa,,,blaa.."


lepastu adik pula :

aku yang message dia, bukan dia message aku, kerjanyaaa main wechat jee.

bebudak betul lah dia ni. wechat jee. entah apa entah di wechat kan nya. haih

yang paling aku rindu abang lah, yelah orang kerja Askar. mana nak melekat. macam abah and ibu dulu juga. 


eish, tak tahu sebenarnyaaa nak tulis apa. eh korang-korang, tengok lagi tak DUNIA BARU?

ingat tak? haha. lol, aku pun ingat weh. kawan sekelas aku ada rambut macam Tajul. haha muka pun iras je kot. *adik beradik kot* haha

rasa macam nak pegang je rambut dia. nasib dia lelaki weh, sabar jelah. haihhh 


okay bye !

xoxo,
fanrdh/ika

2 comments:

  1. Blue is my favourite colour too . haha . I like your mom/dad house . That was indeed a pretty nice home you have there ,

    ReplyDelete