Friday, December 30, 2016

Random #3

PERINGATAN ! TIDAK BOLEH DI TIRU ! PLAGIAT TIDAK DIBENARKAN !

ATTENTION ! DO NOT COPY ! PLAGIARISM ARE NOT ALLOWED !


"Kenapa lia nangis ni, habib ada buat salah ke atau habib ada luka kan hati lia?". "Eh mana ada lia nangis...habuk masuk mata tu rasa pedih sikit sampai keluar air mata". "Habib dh lama kenal syg...cuba cerita kenapa ni". "Hmmm..lia cuma terbayang je..jika habib bukan jodoh lia dan yang duduk di sebelah habib sekarang ni adalah orang lain". "Tapi lia rasa bersyukur sangat sebab yg berada di sebelah lia sekarang ni ialah habib dan memang habib lah jodoh lia". "Hmm... hebatkan perancangan Allah...". "Dulu habib tak sedar pun siapa lia ni... habib sibuk kejar cinta....". "Sshhh...lia tak nak dengar nama dia". "Habib sibuk mengejar cinta dia sedangkan dia tak cinta pun kat habib". "Habib buta waktu tu...dia tak layak pun untuk habib sebab ada yang lagi layak untuk habib serahkan jiwa dan raga habib ni". "Semakin lama baru lah habib sedar...ada orang yang sanggup memberi cinta nya pada habib dan mulai dari saat itu.... habib percaya lia lah orang yg habib cintai". "Habib pun bersyukur Allah jodoh kan kita...sebab lia betul-betul ikhlas mencintai habib walau banyak kekurangan dalam diri habib ni". "Pekerjaan habib pun biasa je tapi lia terima habib seadanya". "Lia nampak tak hamparan lautan tu?". "Nampak...cantikkk...tenangg...". "Macam tu lah kasih habib pada lia sekarang ni...rindu habib pada lia bila kita berjauhan hanya Tuhan saja yang tahu". "Dah kesat air mata tu...nanti tak comel muka sayang habib ni". "Lia sayang habib tak?". "Of course lia sayang...puas tau lia kejar cinta habib dulu". "Hahahaha....nak ungkit lah tu..kan kisah lama...sekarang ni habib dh jadi milik sayang". "Ya lahhh....hmmm best kan saat indah yg kita lalui sekarang walau dulu indahnya pun tak nampak inikan pula kasih sayang". "Dah lah...dah nak manghrib ni kejap lagi kita solat sama-sama...habib nak mandi dulu...busuk dah bau ni". "Sayang habib ni pun sama busuk...dah pergi mandi....lia tu dah lah mandi lama". "Pandai dia sekarang comment pasal kita ya". "Hahahaha...comment pun sebab sayang...sapa tak sayang bini wooiiii dulu terkejar-kejar kan kita" (sambil jeling mata and senyum meleret). "Jom kita balik chalet kita....". "Jom...". (jalan sambil berpimpin tangan)


NI BUKAN NUKILAN SAYA. INI NUKILAN DAN HASIL IDEA SAHABAT SAYA, EMIRUL HAIKAL BIN ANUAR. 😊

**Maaf sebab dah lama tak update. Untuk mengisi masa lapang anda. Selamat tahun baru semuanya. 2k16 to 2k17 💞

No comments:

Post a Comment